Twee weken gratis proberen

Scherpe gesprekstarieven

24/7 beantwoording

Geen opzegtermijn

AVG-proof

Antwoorddienst

Uw antwoorddienst uitbesteden?

Heeft u een bedrijf waar regelmatig telefonisch contact wordt gezocht door klanten? Wilt u hier zelf geen mensen voor inzetten en wilt u de antwoorddienst uitbesteden? Dan bent u bij Bofa Telefoondienst aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk een zeer professionele telefoondienst, waar mensen werken die u graag verder helpen. U hoeft zich niet meer constant te bekommeren om de telefoon, wij zorgen ervoor dat alles op dit gebied voor u wordt geregeld. Wij staan al uw bellers vriendelijk en professioneel te woord, met als bijkomend voordeel dat u nooit meer een telefoontje hoeft te missen.

De beste antwoorddienst voor uw bedrijf

Bij Bofa Telefoondienst vindt u mensen die al meer dan 20 jaar actief zijn op het gebied van het beantwoorden van de telefoon voor grote bedrijven. Bij ons werken mensen die zich goed in kunnen leven in uw bedrijf en die uw klanten en relaties graag verder helpen. Bij ons heeft u mensen in dienst die niet alleen maar telefoonnummers noteren, maar die uw relaties ook echt verder kunnen helpen. Wil iemand bijvoorbeeld een afspraak met u maken? Dan zorgen wij dat dit in uw agenda wordt genoteerd. Dit is slechts een klein onderdeel van de service die wij u te bieden hebben. U kunt onze dienst daarbij twee weken gratis uitproberen.

Meer weten over onze antwoorddiensten?

Op onze website staat een formulier waar u uw contactgegevens op in kunt vullen. U krijgt dan van onze antwoorddienst een audiobestand toegestuurd, waarin u kunt horen hoe wij voor u de telefoon op gaan nemen. U kunt onze antwoorddiensten ook eens uitproberen. Dit is twee weken mogelijk, maar u kunt onze diensten ook de eerste maand op basis van No Cure No Pay uitproberen. Zo zult u snel ervaren wat voor service wij u kunnen leveren en wat voor hoge kwaliteit wij u daarbij te leveren hebben.

Direct Contact

085 27 31 111