Twee weken gratis proberen

Scherpe gesprekstarieven

24/7 beantwoording

Geen opzegtermijn

AVG-proof

Antwoordservice 24/7

De beste 24/7 antwoordservice voor uw bedrijf

Heeft u een bedrijf waar vaak telefonisch contact mee wordt gezocht? Het is dan belangrijk dat u zorgt dat u mensen in dienst heeft die deze telefoontjes vriendelijk en professioneel af kunnen handelen. We kunnen het ons voorstellen dat u hier liever geen mensen voor in dienst neemt, maar dat u dit wilt uitbesteden aan een professioneel bedrijf. Bij Bofa Telefoondienst hebben we mensen in dienst die alles weten van het zo goed mogelijk beantwoorden van de telefoon. Wij snappen het dat u niet alleen wilt dat er telefoonnummers worden genoteerd, maar dat er bijvoorbeeld ook afspraken worden gemaakt.

De 24/7 antwoordservice voor u

U bent op zoek naar een antwoordservice die 24/7 ingezet kan worden? Dan bent u bij Bofa Telefoondienst aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het beantwoorden van telefoontjes voor andere bedrijven en helpen u dan ook graag verder. Met onze antwoordservice die 24 uur per dag te bereiken is weet u zeker dat u nooit meer een belangrijk telefoontje gaat mislopen. Heeft u een klant die een vraag heeft over een factuurnummer? Dan noteren wij voor u het factuurnummer, zodat u hier meteen mee aan de slag kunt. Dit is slechts een klein voorbeeld van alle mogelijkheden die u bij ons heeft.

Een antwoordservice die 24 uur per dag te bereiken is

Onze 24/7 antwoordservice is een professionele dienst waar mensen werken die weten hoe een gesprek ingegaan moet worden. Onze telefonistes zijn vriendelijk en professioneel en begrijpen dat u van een telefoondienst meer verwacht dan alleen maar iemand die een telefoonnummer noteert. Na uw instructies zorgen onze telefonistes ervoor dat uw klanten en relaties perfect geholpen worden. U heeft de mogelijkheid om onze dienst twee weken gratis uit te proberen, of deze een maand op No Cure No Pay basis in te zetten.

Direct Contact

085 27 31 111