Twee weken gratis proberen

Scherpe gesprekstarieven

24/7 beantwoording

Geen opzegtermijn

AVG-proof

Telefonische achtervang bij ziekte

U heeft wellicht een receptionist of telefoniste in dienst voor het aannemen van uw inkomende telefoongesprekken. Maar hoe regelt u optimale bereikbaarheid tijdens de ziekte van deze gewaardeerde medewerker? Ziekte valt niet te plannen en vaak wordt u last-minute voor het blok gezet om te kijken naar een oplossing.

Flexibele opvang van uw telefoon

In de meeste gevallen wordt een interne medewerker aangewezen deze dag de telefoon aan te nemen. Vaak zorgt dit voor frustraties bij deze medewerker omdat er werk blijft liggen én die frustratie hoor je aan de telefoon. Kies daarom voor de flexibele telefonische achtervang van Bofa Telefoondienst. U schakelt eenvoudig uw inkomende gesprekken door wanneer nodig en wij zorgen voor professionele afhandeling en duidelijke terugbelnotities.

Ondersteuning tijdens drukte

dummy-foto

Telefoonverkeer kan je helaas niet plannen. Soms heb je uren geen inkomende gesprekken om vervolgens in 10 minuten zoveel telefoontjes te ontvangen dat mensen in de wacht staan. Toch is het als werkgever niet rendabel genoeg om een extra telefonist aan te nemen.

Telefonische achtervang

In deze situaties is de flexibele telefonische ondersteuning van Bofa Telefoondienst dé oplossing. U stelt eenvoudig in wanneer een telefoon doorgeschakeld wordt. Bent u in gesprek? Dan kunnen wij de telefoon aannamen. Onze telefonisten zullen vervolgens de klant professioneel te woord staan en voor u duidelijke terugbel notities maken. Zo kunt u terug bellen op een moment dat het u schikt.

Aanname telefoon tijdens afwezigheid

Op veel momenten kan het gebeuren dat de telefoon van uw bedrijf niet aangenomen kan worden. Denk aan de volgende situaties:

Vergaderingen, lunch, vakanties, afspraken, vakanties, snipperdagen en ja zelfs toiletbezoek.

Met de flexibele telefoondienst van Bofa nemen wij alleen de telefoon aan wanneer u dit wenst. Hierdoor heeft uw telefonist ook welverdiende pauzes en rust.

Weekend Standby dienst

In het weekend wordt vaak gekozen voor een stand by dienst waarin een medewerker telefonisch bereikbaar is. Deze medewerker ontvangt hierover een vergoeding. Toch komt het vaak voor dat deze medewerker voor niets gestoord wordt. Door de telefonische Standby dienst bij Bofa te leggen schakelen wij alleen uw medewerker in bij door u aangegeven noodgevallen. Zo kan uw medewerker ook genieten van zijn/haar weekend.