Twee weken gratis proberen

Scherpe gesprekstarieven

24/7 beantwoording

Geen opzegtermijn

AVG-proof

Behoud uw focus en start met slim ondernemen

Klantenkorting Bofa Telefoondienst

Bij Bofa Telefoondienst geloven wij in samen ondernemen. Onze telefonisten zijn een verlengstuk van uw bedrijf en een belangrijk aanspreekpunt voor uw klanten.

Veel tevreden klanten gingen u voor

U bent voor ons een waardevolle klant. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u met vragen zit over onze telefoonservice. Wij hebben onze klanten gevraagd in Google een klantenreview te schrijven over hun ervaring met ons. Zo bent u er zeker van dat er al veel tevreden klanten zijn en dat u uzelf aansluit bij een betrouwbare en professionele telefoonservice.

Telefoondienst zonder zorgen

Met onze telefoondienst hoeft u zich geen zorgen te maken over vakanties, loon en ziekte. Wij zorgen voor gegarandeerd professionele telefoon beantwoording alle dagen van het jaar.

Start twee weken gratis

Om te ervaren of onze telefoondienst iets voor u is, bieden wij u de mogelijkheid om twee weken gratis te starten. Na deze twee weken zullen wij met u evalueren of de dienst bevalt en zo ja welk abonnement aansluit op uw behoeften. Direct uitproberen of een telefoondienst iets voor u is? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

  • Wij nemen telefonisch contact met u op om uw aanvraag verder in behandeling te nemen.
  • Om u een hyperlink te kunnen sturen met een intakeformulier vragen wij u hier uw e-mail adres in te vullen
  • Vul hier in hoe u bij Bofa Telefoondienst bent gekomen. Bijv. een bedrijf die ons heeft aanbevolen, facebook, LinkedIn etc.