2 weken gratis proberen

Gratis opstarten

24/7 beantwoording

Dagelijks opzegbaar

AVG-proof

Telefoonservice voor uw bedrijf

Tevredenheid van uw klanten en persoonlijke telefoonservice staan bij BOFA Telefoondienst hoog in het vaandel. Hierbij stemmen wij met u af wat wij voor u doen. Wilt u naast telefoonservice ook agendabeheer uitbesteden? Ons telesecretariaat staat graag voor uw bedrijf klaar zodat u kunt focussen op uw eigen diensten én u hoge service kunt bieden aan uw klanten.

Telefoonservice zonder zorgen

Met onze telefoonservice hoeft u zich geen zorgen te maken over vakanties, loon en ziekte. Wij zorgen voor gegarandeerd professionele telefoon beantwoording.

Klanttevredenheid staat voorop

dummy-foto

Wij bedienen vele bedrijven met onze telefoondienst en antwoorddienst. Denk hierbij aan:

 • Loodgieters
 • Advocaten
 • Makelaars
 • Fysiotherapeuten
 • Alternatieve geneeskundigen
 • Aannemers
 • Webshops

Maar ook vele andere bedrijven. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte aan!

Kiezen voor Telefoonservice van Bofa?

De voordelen van de telefoonservice van Bofa op een rij:

 • Telefonische bereikbaarheid op ieder moment van de dag
 • Kwaliteit, persoonlijkheid en klanttevredenheid zijn onze prioriteit
 • U heeft volle focus op het werk en wij zorgen voor aandacht voor de klant
 • De telefoonservice bespaart tijd, kosten en energie
 • Telefoonservice van Bofa biedt flexibele diensten en maatwerk voor uw bedrijf
 • Mogelijkheden tot Agendabeheer en notities na ieder telefoontje
dummy-foto

Verbeter uw bereikbaarheid met de telefoonservice van Bofa

Door de opkomst van internet zijn bedrijven beter vindbaar en via diverse wegen bereikbaar geworden. Klantenservice is een veelgehoorde term bij bedrijven, want een tevreden klant wordt een ambassadeur en dat heeft weerspiegeling op het succes van uw bedrijf.

Slechte bereikbaarheid kost u klanten

Toch blijkt dat er nog veel bedrijven zijn die vooral telefonisch slecht bereikbaar zijn. Maar wist u ook dat een slechte telefonische bereikbaarheid u klanten kan kosten?

Uit ervaring blijkt dat de meeste bellers geen boodschap inspreken op uw voicemail én zij niet nogmaals proberen te bellen. Hierdoor loopt u orders en opdrachten mis.

Wilt u voorkomen dat u opdrachten misloopt? Start dus met het verbeteren van uw telefonische bereikbaarheid. Of u nu een webshop heeft, advocaat bent of een fysiotherapeut. De ervaren en getrainde telefonistes van Bofa zullen uw klanten professioneel en vriendelijk te woord staan.

Hoge telefoonservice met een telefonist(e) op afstand

Laat uw telefoon beantwoorden door onze telefonistes. Zij praten vriendelijk en professioneel met uw klanten. Wanneer u de telefoon doorschakelt zullen wij uw telefoon beantwoorden volgens uw instructie. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen dat onze telefonistes standaard uw telefoongesprekken aannemen en de belangrijke telefoontjes doorschakelen. Wij bieden een telefoonservice waar uw wensen en eisen voorop staan.

Telefoonopvang, zo gemakkelijk werkt het

Wij zorgen voor een echte achtervang of opvang van uw inkomende telefoongesprekken. Dit gaat eenvoudig en snel.

U schakelt uw telefoon door op de momenten dat ú daar behoefte aan  heeft.  U hoeft ons hiervan niet eens op de hoogte te stellen. Als u wordt gebeld, neemt de telefonist(e) op met uw bedrijfsnaam. De beller krijgt een vriendelijk antwoord en u ontvangt een e-mail met een notitie van het gesprek.

Bent u weer in de gelegenheid om zelf uw telefoon te beantwoorden? Dan heft u de doorschakeling gewoon op of schakelt door met een vertraging. In het geval van doorschakeling met vertraging krijgt u eerst zelf de kans het gesprek te beantwoorden. Bent u toch even niet in de gelegenheid, vindt na 3x overgaan alsnog de doorschakeling naar uw onze telefoonservice met uw telefoniste op afstand.