2 weken gratis proberen

Gratis opstarten

24/7 beantwoording

Dagelijks opzegbaar

AVG-proof

Probeer 3 weken gratis - Zomeractie

Tijdens de zomervakantie bent u of uw personeel waarschijnlijk weleens met verlof. Hoe zorgt u in deze periode dat uw inkomende telefoongesprekken tóch worden aangenomen? Heeft u daar al over nagedacht? Wij bieden u de mogelijkheid om 3 weken gratis* onze telefoondienst in te zetten.

banner-home

Blijf telefonisch bereikbaar tijdens vakanties

Wij bieden u graag de helpen de hand. U kunt drie weken gratis* uw telefoon doorschakelen tijdens uw vakantie of die van uw personeel. Maar liefst drie weken bieden wij u de helpende hand, zonder dat u hier iets voor hoeft te betalen. En na die drie weken? Dan bepaalt u zelf of u doorgaat of dat u stopt. Even goede vrienden.

Hoe kunt u 3 weken gratis* uittesten?

Deze aanbieding is alleen geldig als u via deze pagina uw interesse aangeeft. Het enige dat u hoeft te doen is in het formulier hiernaast uw gegevens in te vullen. Bij opmerkingen vermeldt u: Vakantieactie en wij zorgen voor een passende offerte en informatie over de voorwaarden van deze gratis proefperiode.

*Vraag naar de actievoorwaarden.

Flexibele telefoonservice is altijd handig

Ieder bedrijf heeft baat bij een goede en bovenal flexibele telefoondienst, zeker in vakantietijd. Met mindere bezetting op kantoor én klanten die wel geholpen willen worden biedt Bofa Telefoondienst de oplossing. Maar ook na de vakantieperiode is onze flexibele telefoonservice een uitkomst. Telefoonaaname bij vrije dagen, lunchpauzes of achtervang bij drukte? Ons ervaren telefonistenteam draait hun hand er niet voor om.

Bel goed voorbereid uw klanten terug

U ontvangt van onze telefonisten altijd duidelijke gespreksverslagen met aanvullende informatie. Hierdoor kunt u zich beter voorbereiden voor u de klant terugbelt. Kies daarom ook voor het ervaren telefoonteam van Bofa. Uw klant zal in de illusie zijn dat ze met uw eigen telefonist spreken.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op: 085 27 31 111 Wij beantwoorden graag al uw vragen!

 

Een vakantie gratis uittesten?

  • Wij geloven in eerlijk zaken doen, vraagt u daarom gratis en vrijblijvend meer informatie aan over onze telefoonservice. Wij zullen u niet achtervolgen met agressieve advertenties en telefoontjes, maar zorgen dat u de ruimte krijgt voor een weloverwogen besluit. Liever mailen? Dat kan uiteraard ook, mail ons op info@bofatelefoondienst.nl, wij helpen u graag!

Waarom kiezen voor Bofa Telefoondienst?

100% flexibele telefoonbeantwoording

Geen opzegtermijn

Voordelige kosten per gesprek

Optimale bereikbaarheid voor uw klanten

24/7 telefoonservice

Achtervang voor uw receptie

Geen problemen bij vakanties

U bepaalt zelf wanneer u doorschakelt

Meer focus & meer omzet