Twee weken gratis proberen

No-Cure-No-Pay

24/7 beantwoording

Geen opzegtermijn

AVG-proof

  • Telefonisch bereikbaar 24/7
  • Plan meer afspraken
  • Vergroot uw omzet
  • Verbeter klanttevredenheid
  • Behoud uw focus op uw werk

Zorg voor optimale bereikbaarheid voor uw bedrijf. Met de telefoondienst van Bofa zorgen wij dat uw inkomende gesprekken professioneel worden aangenomen. De ervaren telefonisten van Bofa Telefoondienst kunnen desgewenst zelfs uw agenda beheren en direct afspraken in uw agenda inplannen. Ontdek ook wat een telefoondienst voor uw bedrijf kan betekenen! Start met gratis twee weken proefperiode. Wij hanteren voor de eerste maand overigens ook no-cure-no-pay! Dat vindt u alleen bij Bofa Telefoondienst!

Ronny van den Bosch - Bofa Telefoondienst

Professionele telefoonbeantwoording voor uw bedrijf - Bofa Telefoondienst

Een goede en professionele telefoondienst is belangrijk voor het binnenhalen en behouden van klanten. Het vergroot de focus op uw eigen werk én geeft uw klanten de tijd en kwaliteit die deze verdient. Onze ervaren en getrainde telefonistes garanderen uw bereikbaarheid en vergroten uw winstgevendheid!

Bofa Telefoondienst - Professionele telefoonbeantwoording voor alle branches

Advocaten verkopen hun tijd, hierdoor is het aannemen van de telefoon vaak bijzaak evenals het inplannen van de agenda. Toch is er niet altijd voldoende werk voor een secretaresse / telefoniste. Bofa Telefoondienst voor advocaten zorgt dat ieder inkomend gesprek professioneel wordt afgehandeld en plant desgewenst zelfs de afspraak in uw agenda. Indien gewenst zelfs 24/7 telefoonbeantwoording.

Meer over telefoondienst voor advocaten

Bent u een makelaar? En heeft u een eigen makelaardij? Dan zult u het herkennen dat u veel op stap bent en dat er niet altijd tijd is om de telefoon aan te nemen. Bofa Telefoondienst voor makelaars beantwoordt op professionele wijze en volgens uw aanwijzingen de inkomende gesprekken van uw bedrijf. Zo behoudt u de focus op het verkopen en aankopen van woningen en vergroot u uw winst.

Meer over telefoondienst voor makelaars

De behandeling van uw patiënten / cliënten gaat voor alles. Tijdens de behandelingen wilt u niet gestoord worden door inkomende gesprekken. Maar u wilt tevens geen (nieuwe) cliënten teleurstellen. De getrainde telefonistes van Bofa Telefoondienst nemen uw gesprekken aan op momenten dat het u niet uitkomt. Zo kunt u de service naar uw cliënten verhogen zonder een telefoniste in dienst te nemen.

Meer over telefoondienst voor fysiotherapeuten