2 weken gratis proberen

Gratis opstarten

24/7 beantwoording

Dagelijks opzegbaar

AVG-proof

Uw agendabeheer in professionele handen

Afspraken efficiënt ingepland voor uw bedrijf

banner-monique

Agenda beheer - Telesecretariaat

U heeft wellicht een fystiotherapie praktijk, een advocatenpraktijk of makelaarskantoor. Hierdoor heeft u regelmatig afspraken buiten de deur. Helaas betekent dit ook vaak dat u uw telefoon niet kan beantwoorden en geen nieuwe afspraken kunt inplannen in uw agenda. Met het agendabeheer van Bofa Telefoondienst nemen wij niet alleen uw telefoon aan, maar kunnen zelfs de afspraken inplannen in uw agenda. Zo hoeft u alleen maar te focussen op uw diensten. Wij regelen uw telesecretariaat.

Hoe werkt ons agendabeheer?

Wij werken via een webagenda. Wanneer u kiest voor ons agendabeheer zal ons telesecretariaat de afspraken automatisch (en volgens uw aanwijzingen) inplannen in uw agenda. U geeft simpelweg aan welke dagen en tijden u beschikbaar bent voor de afspraken en uw secretaresse op afstand zal de afspraken efficiënt en netjes in uw agenda zetten. Hierbij houdt zij zelfs rekening met reisafstanden en voorbereidingstijden.

Vraag vrijblijvende offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van het uitbesteden van agendabeheer:

  • Vergroot uw bereikbaarheid voor uw patiënten en klanten. Binnen één telefoontje heeft uw klant een afspraak gemaakt.
  • U heeft focus op uw kerntaken en de klanten worden voor u ingepland.
  • Reduceer hoge personeelskosten en problemen door vakantie en ziekte met uw secretaresse op afstand.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van agendabeheer voor uw bedrijf? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Eenvoudig uw afspraak beheer uitbesteed

24/7 hebben de consumenten en klanten toegang tot de diensten van bedrijven en ook uw bedrijf. De klanten worden hierdoor ook veeleisender. Ze verwachten dat ze snel en eenvoudig afspraken kunnen maken, afzeggen of verzetten. Dit geldt zeker voor huisartsen, tandartsen, makelaars, advocaten, fysiotherapeuten of andere therapeuten. Onze 24/7 telefoondienst in combinatie met agendabeheer maakt het voor u eenvoudig om aan deze hoge verwachtingen te voldoen. Weten of agendabeheer iets voor u is? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.