Twee weken gratis proberen

Scherpe gesprekstarieven

24/7 beantwoording

Geen opzegtermijn

AVG-proof

Agenda beheer - Telesecretariaat

Internet is tegenwoordig hét communicatiemiddel in onze samenleving. Alles wijst erop dat het internetgebruik alleen maar zal toenemen. Denk hierbij aan de laptops met satellietverbinding voor een paar euro per maand, maar vooral ook aan de opkomst van 4G en 5G en ook smartphones.

Eenvoudig uw agendabeheer uitbesteed

Iedereen wil eigenlijk zoveel mogelijk via internet regelen. Je kunt dit privé en geruisloos doen zonder iemand te storen.

24/7 hebben de consumenten en klanten toegang tot de diensten van bedrijven en ook uw bedrijf. De klanten worden hierdoor ook veeleisender. Ze verwachten dat ze snel en eenvoudig afspraken kunnen maken, afzeggen of verzetten. Dit geldt zeker voor huisartsen, tandartsen, makelaars, advocaten, fysiotherapeuten of andere therapeuten.

Uw agenda beheert door een telesecretariaat

Wij werken via een webagenda. Wanneer u kiest voor ons agendabeheer zal ons telesecretariaat de afspraken automatisch inplannen in uw agenda. U geeft simpelweg aan welke dagen en tijden u beschikbaar bent voor de afspraken en uw secretaresse op afstand zal de afspraken efficiënt en netjes in uw agenda zetten.

De voordelen van het uitbesteden van agendabeheer:

  • Vergroot uw bereikbaarheid voor uw patiënten en klanten. Binnen één telefoontje heeft uw klant een afspraak gemaakt.
  • U heeft focus op uw kerntaken en de klanten worden voor u ingepland.
  • Reduceer hoge personeelskosten en problemen door vakantie en ziekte

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van agendabeheer voor uw bedrijf? Vraag via onderstaand formulier direct een vrijblijvende offerte aan.

  • Wij zullen de offerte versturen naar het door u opgegeven e-mailadres
  • Wij gebruiken uw telefoonnummer alleen indien wij nog aanvullende vragen hebben.

Direct Contact

085 27 31 111