2 weken gratis proberen

Gratis opstarten

24/7 beantwoording

Dagelijks opzegbaar

AVG-proof

Waarom kiezen voor Bofa Telefoondienst?

Er zijn in Nederland veel telefoondiensten. Waarom kiezen voor Bofa Telefoondienst? Onze Telefoondienst onderscheidt zich van andere aanbieders omdat wij niet alleen een dienst bieden, maar dat wij echt denken met uw vraagstuk en uw bedrijf. Wij voelen ons geen afzonderlijke telefoondienst, maar een optimaal verlengstuk uw organisatie.

Optimale terugbelnotities en hoge service

Wij nemen niet simpel weg telefoongesprekken aan waarbij wij een telefoonnummer en naam noteren, maar bieden extra service. Zo vragen wij in de aanname van het gesprek door bij de beller over de aard van het gesprek en noteren vervolgens belangrijke details. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een factuurnummer, wijziging van afspraak inclusief de huidige afspraaktijden maar ook andere voorkeuren die de beller heeft. Prettig voor de klant en heel prettig voor u.

Dus zonder van het “reguliere” principe van telefoonbeantwoording hoeven af te stappen, brengen we juist dat kleine beetje extra wat voor u en uw klanten een groot verschil kan maken.

Actuele telefoonbeantwoording met juiste gegevens

Het kan gebeuren dat u wijzigingen heeft in uw bedrijf. Om te zorgen dat u dit eenvoudig en zelf kunt wijzigen ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord voor ons portal. In dit portal kunt u online uw gegevens wijzigen. Direct na wijziging zien onze telefonistes welke wijzigingen zijn doorgevoerd en zullen zij hier direct naar handelen. Zo hoeft u geen mails meer te sturen of ons te bellen indien u direct iets gewijzigd wilt hebben. Dit kunt u bij ons eenvoudig zelf wijzigen 24/7.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.