2 weken gratis proberen

Gratis opstarten

24/7 beantwoording

Dagelijks opzegbaar

AVG-proof

"Telefonisten op afstand, maar het gevoel van een eigen telefoonteam voor mijn advocatenkantoor"

- Mr I. Petkovski van Advocatenkantoor Petrovski

banner-advocaat

Telefoondienst voor advocaten

Als advocatenkantoor of als zelfstandige advocaat zult u herkennen dat u doorlopend telefoon krijgt. Cliënten, rechtbanken en andere instituten hebben u continu nodig. Toch heeft u vaak geen tijd om deze oproepen te beantwoorden of in te plannen.

Wat doet u bijvoorbeeld als u in de rechtbank bent of in een gesprek zit met een cliënt en uw advocatenkantoor wordt gebeld? Het is dan vaak niet mogelijk om de gesprekken te beantwoorden. Bofa Telefoondienst voor advocaten biedt u de oplossing.

Professionele telefoonbeantwoording voor Advocaten

De professioneel getrainde telefonistes van Bofa Telefoondienst beantwoorden vriendelijk en professioneel uw oproepen uit naam van uw advocatenkantoor. Op basis van uw informatie maken wij een uitgebreide terugbelnotitie of kunnen bepaalde klanten alsnog doorverbinden. U mist dus geen belangrijke gesprekken meer.

Additioneel agendabeheer voor advocaten

Uw telefoonbeantwoording kunt u ook aanvullen met de dienst agendabeheer. Onze telefonistes kunnen in dit geval niet alleen uw gesprekken aannemen, zij kunnen ook afspraken inplannen in uw agenda. Dit scheelt u veel tijd met terugbellen en het verbetert de klanttevredenheid van uw cliënten.

Discrete telefoonbeantwoording voor advocaten

Uiteraard wilt u als advocatenkantoor professioneel overkomen en dus zijn onze telefonistes zeer professioneel en discreet in telefoonbeantwoording.
De beller zal dan ook in de veronderstelling zijn met een medewerker van uw kantoor te spreken.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u een advocatenkantoor? En wilt u de telefoondienst voor advocaten graag uittesten? Wij bieden u de mogelijkheid onze dienst 2 weken gratis en vrijblijvend uit te testen zodat u ook overtuigd raakt van alle voordelen.

Binnen een uur is ons telefoonteam operationeel voor uw advocatenkantoor.