Twee weken gratis proberen

Scherpe gesprekstarieven

24/7 beantwoording

Geen opzegtermijn

AVG-proof

Telefoondienst voor Fysiotherapeuten

Als fysiotherapeut heeft u iedere dag vele behandelingen. Tijdens deze behandeltijd bent u telefonisch niet bereikbaar. Toch is het bereikbaar zijn van uw praktijk van belang voor de continuïteit en winst. Wilt u uw telefonische bereikbaarheid vergroten zonder iemand in dienst te nemen? Ontdek vandaag nog de gespecialiseerde telefoondienst voor fysiotherapeuten.

Uw cliënten staan voorop

Of u nu een cliënt aan het behandelen bent, of dat u gebeld wordt door een (potentiële) cliënt van uw fysiotherapie praktijk. U wilt uw cliënten niet teleurstellen. Klanttevredenheid en mensen helpen met uw expertise als fysiotherapeut staat voorop. Om uw focus te behouden kunt u kiezen voor de gespecialiseerde telefoondienst voor fysiotherapeuten van Bofa Telefoondienst.

Als u na of voor de behandelingen uw berichten bekijkt, ziet u of directe acties door u benodigd zijn en wordt op tijd geïnformeerd over bijvoorbeeld een afzegging. En als er echt spoed is vinden we daar samen met u een oplossing voor.

Agendabeheer in fysiomanager of intramed

Onze getrainde telefonistes kunnen tevens uw agenda beheren. Hierdoor kunt u uw focus houden op de behandeling en de afspraken. Na het aannemen van de telefoon kunnen onze telefonistes ook afspraken plannen in bijvoorbeeld fysiomanager of intramed. Zij kunnen dus zelfs nieuwe patiënten direct inschrijven voor u. Snel en eenvoudig, maar bovenal voordelig en professioneel.

Vraag direct een offerte aan

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en probeer onze dienst 2 weken vrijblijvend uit!

Direct Contact

085 27 33 888