2 weken gratis proberen

Gratis opstarten

24/7 beantwoording

Dagelijks opzegbaar

AVG-proof

"Een vertrouwde en warme manier van benaderen en zorg van Fysiotherapie cliënten"

- Bas Wolbert van Wolbert Fysio

banner-fysio

Telefoonbeantwoording Fysiotherapie

Telefoondienst fysiotherapie

Als fysiotherapeut heeft u iedere dag vele behandelingen. Tijdens deze behandeltijd bent u telefonisch niet bereikbaar. Toch is het bereikbaar zijn van uw praktijk van belang voor de continuïteit en winst. Wilt u uw telefonische bereikbaarheid vergroten zonder iemand in dienst te nemen? Ontdek vandaag nog de gespecialiseerde telefoondienst voor fysiotherapeuten.

Tevreden cliënten door telefoondienst

Telefoondienst Fysiotherapeut

Of u nu een cliënt aan het behandelen bent, of dat u gebeld wordt door een (potentiële) cliënt van uw fysiotherapie praktijk. U wilt uw cliënten niet teleurstellen. Klanttevredenheid en mensen helpen met uw expertise als fysiotherapeut staat voorop. Om uw focus te behouden kunt u kiezen voor de gespecialiseerde telefoondienst voor fysiotherapeuten van Bofa Telefoondienst.

Agendabeheer voor fysiotherapeuten

Agendabeheer in fysiomanager of intramed

Onze getrainde telefonistes kunnen tevens uw agenda beheren. Hierdoor kunt u uw focus houden op de behandeling en de afspraken. Na het aannemen van de telefoon kunnen onze telefonistes ook afspraken plannen in bijvoorbeeld fysiomanager of intramed. Zij kunnen dus zelfs nieuwe patiënten direct inschrijven voor u. Snel en eenvoudig, maar bovenal voordelig en professioneel.

Bereikbaarheid fysiotherapeuten

100% bereikbaar, ook tijdens uw afspraken!

Bofa telefoondienst heeft reeds veel fysiotherapeuten geholpen met het vergroten van de bereikbaarheid. Tijdens uw afspraken zet u eenvoudig de telefoontjes door naar onze telefonisten. Deze nemen uw inkomende oproepen aan en maken complete en begrijpelijke notities. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afzeggingen of nieuwe afspraken. Onze telefonisten zijn ervaren met fysiomanager en intramed en kunnen de afspraak eenvoudig en netjes in uw agendasysteem verwerken.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en probeer onze dienst 2 weken vrijblijvend uit!

Bofa Telefoondiensten - Professionele telefoonbeantwoording voor fysiotherapeuten