2 weken gratis proberen

Gratis opstarten

24/7 beantwoording

Dagelijks opzegbaar

AVG-proof

"Al onze klanten snel en zeer kundig te woord gestaan"

- Maarten & Martine Trouwborst van Woongeluk Makelaardij

banner-makelaar

Telefoondienst voor Makelaars

Wanneer u bij een bezichtiging bent, of in onderhandeling zit is een inkomend telefoongesprek erg storend. Vaak neemt u in dit geval niet de telefoon aan. Maar wist u dat mensen liever geen voicemail bericht achterlaten en dat de kans dat ze terug bellen nihil is? Indien u al uw klanten goed en professioneel te woord wilt staan, kunt u gebruik maken van de gespecialiseerde telefoondienst voor makelaars.

Uw secretaresse op afstand

Het aannemen van een secretaresse kan erg duur zijn en u heeft alsnog te maken met administratie rondom lonen, vakanties en ziekte. Met de telefoondienst voor makelaars van Bofa kunt u ook een secretaresse op afstand inschakelen. Onze telefonistes kunnen namelijk ook uw agenda beheren en de telefonistes zijn ook getraind in Realworks!

Hierdoor kunnen onze professionele telefonistes niet alleen uw oproepen beantwoorden. Zij kunnen u ook ontzorgen met het inplannen van bezichtigingen en gesprekken met nieuwe klanten.

U bepaalt zelf hoe u de telefoondienst inricht

Wij zorgen dat u zelf de regie houdt over uw agenda en telefoonbeantwoording. Wanneer u zelf de telefoon wilt en kunt beantwoorden kunt u dit eenvoudig en snel uitschakelen en weer inschakelen wanneer dit niet goed uitkomt. Zo heeft u zelf de regie, maar heeft u geen gemiste gesprekken en geen onderbroken bezichtigingen meer. U bepaalt zelf wanneer u terugbelt.

Direct een offerte voor makelaars

Onze telefoondienst kan snel en binnen een uur operationeel zijn. Daarbij bieden wij u de unieke mogelijkheid om onze telefoondienst voor makelaars 2 weken gratis en vrijblijvend uit te testen. Zo kunt u de voordelen van de telefoondienst voor makelaars ontdekken. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en start vandaag nog met het vergroten van uw telefonische bereikbaarheid.

Binnen een uur zijn we operationeel voor u.