fbpx

Bel ons: 085 27 31 111

Schakel door wanneer u wilt

2 weken gratis proberen

Gratis opstarten

24/7 beantwoording

Dagelijks opzegbaar

AVG-proof

Hoe belangrijk is een telefoonnummer voor u als ondernemer?

foto-bofa-telefoondiensten-bespaart-u-werk

Gefeliciteerd! Wanneer u deze blog leest heeft u waarschijnlijk besloten om te gaan starten als zelfstandig ondernemer, of staat u op het punt uw bedrijf een nieuwe uitstraling te geven.

Telefonie is slechts één van de vele zaken die u dan moet regelen. Omdat telefonie ook invloed heeft op andere zaken, is het belangrijk om hier bij de start goed over na te denken. Alleen de keuze van het telefoonnummer heeft bijvoorbeeld al invloed op uw zakelijke uitstraling. Bovendien is het zonde wanneer u bijvoorbeeld visitekaartjes of briefpapier heeft laten drukken en vervolgens van 06-nummer overgaat naar een vast telefoonnummer.

Is uw bedrijf bereikbaar via een vast telefoonnummer of via uw 06-nummer?

Eerder dit jaar was in het nieuws dat de vaste telefoonlijn snel afneemt. Ga maar eens na, wie van uw vrienden is nog op een vast nummer bereikbaar? Maar op zakelijk gebied, wanneer u met een bedrijf wilt bellen, belt u vaak wél naar een vast nummer. Waarom is dit? Het hebben van een zakelijk vast telefoonnummer kent diverse voordelen;

Privé en zakelijk scheiden

Door een vast nummer te kiezen, kunt u heel eenvoudig de zakelijke telefoontjes onderscheiden van uw privégesprekken. Op vakantie? Neem dan enkel uw mobiel mee, en schakel uw vaste nummer door. Zo kunt u optimaal genieten van de vakantie, terwijl de zaken gewoon doorgaan. Ook in de avonduren of in het weekend kunt u dan eenvoudig afschakelen.

Professionele uitstraling

Een vast telefoonnummer wordt als professioneel gezien en komt daardoor betrouwbaarder over. Heeft u het zelf al eens getest? Als u kunt kiezen uit 2 bedrijven en één daarvan heeft een 06-nummer op de website staat en de ander een vast nummer, welke belt u dan? In veel gevallen zal dit het bedrijf met het vaste nummer zijn.

Uw onderneming uitbreiden

Kunt u het werkt niet meer alleen aan en staat u op het punt om personeel aan te nemen of in te huren? Dan heeft een vast nummer voordelen, uw 06-nummer deelt u niet zomaar. Het vaste telefoonnummer kun je op divers.

Persoonlijk

Positioneert u zich duidelijk als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP) en wilt u een kort lijntje met de relatie? Dan vindt u het wellicht juist fijn om uw 06-nummer door te geven. Dit geeft de relatie een goed gevoel, hij kan u te allen tijde bereiken. Uiteraard is het ook mogelijk om hiernaast een vast nummer te hebben. U kunt er dan voor kiezen enkel uw 06 te geven aan relaties die u dag en nacht mogen bellen.  Deze relaties weten dan ook dat u hen belangrijk vindt.

Welk telefoonnummer zet u op uw website?

Wat u ook kiest, 06 of vast, wij kunnen u helpen om nóg meer uit uw zakelijke uitstraling te halen. Met onze samenwerking heeft u de mogelijkheid om 24/7 bereikbaar  te zijn en krijgen uw (potentiële) klanten altijd direct een vriendelijke medewerker aan de telefoon. Heb je geen vast telefoonnummer? Geen probleem, ook dit kunnen wij voor u regelen!