Eerlijke tarieven

Betaal per seconde

Customer Service

Geen opzegtermijn

AVG-proof

Customer Support

Bofa telefoonservice

In deze moeilijke en roerige tijd gaan de online bestellingen gewoon door en het aantal bestellingen groeit. Maar aan de achterkant heeft u uitdagingen met logistiek en personeel. Dit zorgt wellicht voor vertragingen. Klanten met vragen over hun bestelling bellen vervolgens. Laat ons u helpen met uw telefonische klantenservice of Customer Support. Zo komt u ook deze crisis goed door!

Eerlijke tarieven, geen opzegtermijn

Euro money bag and wooden blocks with the word Fair. Balance. Fair value pricing, money debt. Investment analysis. Fair deal. Reasonable price. Justified risk. Honest loan. Secured loans.

Wij geloven (altijd al) in eerlijke tarieven. Daarom betaalt u enkel per seconde dat wij ook werkelijk in gesprek zijn. Daarnaast hanteren wij geen opzegtermijn. Heeft u onze flexibele ondersteuning dus niet meer nodig? Dan kunt u eenvoudig en snel opzeggen. Mogen wij u helpen met het ondernemen in deze tijd?

Inbound Call Center

foto-u-mist-nooit-meer-een-belangrijk-telefoontje-v2

Heeft uw bedrijf of callcenter door de hele situatie in Nederland en Nederlandstalig België te maken met een overflow en lange wachttijden aan de telefoon? Ons ervaren en gespecialiseerde telefoonteam helpt u graag met het verkorten van de wachttijd en het vergroten van de klanttevredenheid. Uw flexibele inbound callcenter op afstand. Vraag direct informatie aan.

Direct informatie en offerte aanvragen

085 nummer aanvragen
Bofa Telefoondienst overleg

Wat kost deze flexibele klantenservice

Transparantie en samenwerking juist in deze moeilijke tijd vinden wij extreem belangrijk. Heeft u interesse in de ondersteuning van uw klantenservice, customer support of andere telefonische ondersteuning? Normaal sluit u een abonnement bij ons af. Maar als tijdelijke actie hoeft u geen maandabonnement af te nemen. U betaalt slechts € 0,007 per seconde met een starttarief van € 0,30. U betaalt dus alleen voor de tijd die wij u ondersteunen. Heeft u een specifieke vraag? Dan maken we graag maatwerk voor u!