Twee weken gratis proberen

Scherpe gesprekstarieven

24/7 beantwoording

Geen opzegtermijn

AVG-proof

Telefoondienst 24/7

Een telefoondienst die 24/7 beschikbaar is

Bij Bofa Telefoondienst heeft u te maken met een bedrijf dat professioneel de telefoon voor u op kan nemen. Heeft u een bedrijf dat vaak wordt gebeld door klanten of relaties? Misschien heeft u niet de tijd om dan zelf constant aan de lijn te hangen. Het kan daarbij natuurlijk ook zijn dat u niet de mensen in dienst heeft die dit voor u kunnen doen. U zit dan goed bij ons bedrijf. Wij hebben namelijk professionele, ervaren telefonistes in dienst die elk gesprek voor u afhandelen zoals u dat wilt. Onze telefoondienst is 24/7 in te zetten. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website.

Meer weten over Bofa Telefoondienst?

Als u vragen heeft over onze telefoondienst die 24 uur per dag beschikbaar is, dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We vertellen u dan alles over de diensten die wij u kunnen verlenen. Een 24/7 telefoondienst is een goede manier om geen enkel belangrijk telefoongesprek te hoeven missen. Wij nemen dan de telefoon op zoals u dat wilt. Alleen contactgegevens noteren? Of heeft u liever dat wij een uitgebreidere dienst aanbieden? Dit is allemaal mogelijk bij ons. Onze 24/7 telefoondienst biedt u de service naar uw relaties en uw klanten toe die u wenst.

Een telefoondienst die 24 uur per dag bereikbaar is

Wilt u onze dienst eerst eens uitproberen? Dan is dat altijd mogelijk. Wij bieden u graag twee weken gratis aan, zodat u kunt zien hoe goed onze telefonistes met uw telefoonverkeer omgaan. Het is ook mogelijk om dit een maand uit te proberen op No Cure No Pay basis. Zo weet u zeker dat u een goede service kunt verlenen aan klanten en relaties, waarbij u geen twijfels hoeft te hebben over de kwaliteit van onze 24/7 telefoondienst!

Direct Contact

085 27 31 111