Twee weken gratis proberen

Scherpe gesprekstarieven

24/7 beantwoording

Geen opzegtermijn

AVG-proof

Een telefoondienst voor fysiotherapie

Bent u een fysiotherapeut met een drukke praktijk? Als u met uw patienten bezig bent, dan zit u er niet op te wachten om ook constant de telefoon op te moeten nemen. U moet dan een behandeling onderbreken, want irritaties oplevert bij zowel u als uw patient. Maar als u de telefoon niet opneemt, is er een kans dat u een belangrijk telefoontje misloopt. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat u iemand heeft die de telefoon voor u op kan nemen. Een telefoniste is dan misschien iets teveel van het goede, maar met een telefoondienst uw fysio ondersteunen is natuurlijk wel mogelijk. Neem hiervoor eens contact op met Bofa Telefoondiensten.

Telefoonservice voor fysio

Bent u op zoek naar een telefoondienst voor fysiotherapie? Als u ons inschakelt, dan heeft u als partner een bedrijf dat al meer dan twintig jaar ervaring heeft op het gebied van het aanbieden van telefoondiensten. Onze telefoonservice voor fysiotherapie inschakelen zorgt ervoor dat u zich niet meer hoeft te bekommeren om het opnemen van de telefoon, maar dat u er ook niet bang voor hoeft te zijn dat u een belangrijk telefoontje gaat missen. Wij nemen als telefoondienst voor fysio de telefoon voor u aan en handelen uw gesprekken precies zo af als u wilt. We kunnen contactgegevens noteren, maar we kunnen ook een afspraak voor u inplannen.

De telefoonservice voor fysio en meer

Met onze telefoondienst voor fysiotherapie nemen we u een hoop werk en zorgen uit handen. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze diensten. Bij Bofa Telefoondiensten is het ook mogelijk om een keer een proefperiode met ons in zee te gaan. U kunt twee weken gratis van onze diensten gebruik maken, maar u kunt er ook voor kiezen om een maand lang onze service uit te proberen. Dit gebeurt dan op basis van No Cure No Pay. Heeft u hier meer vragen over? Neem hiermee dan gewoon even contact met ons op.

Direct Contact

085 27 33 888