2 weken gratis proberen

Gratis opstarten

24/7 beantwoording

Dagelijks opzegbaar

AVG-proof

"Gasten bedienen en tegelijkertijd nieuwe gasten verwelkomen via de telefoon! Bofa telefoondienst maakt het mogelijk"

banner-lynn

Telefoondienst voor horeca ondernemers

In de Horeca draait alles om beleving, gastvrijheid en ook aandacht. Aandacht voor het eten en voor elkaar. Hierdoor is de telefoon vaak 'onbemand', want de gasten in uw restaurant gaan voor. Toch kost dit u nieuwe klanten én ook aandacht van uw personeel. Want die telefoon die over gaat is een storende factor die ongewild aandacht trekt van uw personeel en ook uw gasten. Daarom heeft Bofa Telefoondienst een speciale Horeca Telefoonbeantwoording opgezet. Wij zijn uw telefonist op afstand en kunnen al uw gasten te woord staan en een tafel voor hen reserveren indien gewenst. En dat alles tegen een fractie van het tarief van een eigen receptionist/telefonist.

Professionele telefoonbeantwoording voor Horeca

De professioneel getrainde telefonistes van Bofa Telefoondienst beantwoorden vriendelijk en professioneel uw oproepen uit naam van uw restaurant of horeca onderneming. Heeft u een online reserveringsmodule voor uw restaurant? Dan kunnen wij desgewenst voor u en voor de klant zelfs reserveringen aannemen en invoeren. Hiermee wint u nieuwe gasten én behoudt u de tevreden klanten in uw restaurant.

Heeft de bellende klant een andere vraag? Op basis van uw informatie maken wij een uitgebreide terugbelnotitie of kunnen bepaalde klanten alsnog doorverbinden. U mist dus geen belangrijke gesprekken meer.

Ik heb hier ook een notitie over geschreven hoe je meer aandacht en gasten in de horeca kunt trekken. 

Corona intake via telefoon

Door de corona situatie in Nederland, zijn horeca ondernemers met handen en voeten gebonden aan een corona intake voor reserveringen binnen. Omdat dit toch veel tijd kost kunnen wij ook dit voor u regelen. Wij zorgen dat uw nieuwe gasten antwoorden geven op alle vragen die u vanuit de overheid dient te stellen. Hiermee voldoet u aan de vereisten om gasten binnen te ontvangen, zonder dat het u extra tijd kost.

100% aandacht voor uw gasten

Wanneer uw gasten bij uw restaurant zijn, wilt u natuurlijk heel graag de aandacht aan hen geven. Door de telefoonbeantwoording uit te besteden, kunt u 100% aandacht geven aan uw gasten én tegelijkertijd nieuwe gasten 100% het gevoel geven welkom te zijn. Omdat wij weten dat u ook in het weekend en in de avond werkt garanderen wij 24/7 bereikbaarheid tegen scherpe tarieven!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u een horecaonderneming? En wilt u de telefoondienst graag uittesten? Wij bieden u de mogelijkheid onze dienst 3 weken gratis en vrijblijvend uit te testen zodat u ook overtuigd raakt van alle voordelen.

Wij kunnen al binnen 1 uur operatief zijn voor uw onderneming!