Twee weken gratis proberen

Scherpe gesprekstarieven

24/7 beantwoording

Geen opzegtermijn

AVG-proof

Telefoonservice 24/7

De telefoonservice die 24/7 bereikbaar is

Bent u op zoek naar een telefoonservice die 24/7 voor u aan het werk kan zijn als u dit wenst? Dan bent u bij Bofa Telefoondiensten aan het juiste adres. Wij bieden een 24/7 telefoonservice die zijn gelijke niet kent. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van telefoondiensten en gaan graag ook voor uw bedrijf aan de slag. Onze mensen zijn professioneel en vriendelijk en staan al uw relaties en klanten dan ook perfect te woord. We bekijken samen met u in hoeverre u wilt dat wij een gesprek beantwoorden. Noteren we alleen de contactgegevens van de beller? Of wilt u dat wij meer taken overnemen? Dit is bij onze telefoonservice die 24 uur bereikbaar is allemaal mogelijk.

Geen zorgen meer over de telefoon

Stel dat u een klein bedrijf heeft waar weinig mensen werken, maar waar wel veel naar gebeld wordt. Dan is het vervelend als u gestoord wordt door telefoontjes. Toch neemt u de telefoon iedere keer op, omdat u uw klanten en relaties netjes te woord wil staan en er altijd een belangrijk telefoontje tussen kan zitten. Als u ons inschakelt om onze telefoonservice 24/7 te verlenen, dan heeft u deze zorg niet meer. Wij zorgen ervoor dat de telefoon netjes wordt opgenomen en geven alle informatie aan u door. We kunnen daarbij zelfs voor u afspraken inplannen. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.

Een 24/7 telefoonservice voor iedereen

Bofa Telefoondiensten is een bedrijf dat altijd ingezet kan worden. Wij hebben mensen die flexibel zijn, waarbij ook onze diensten flexibel gebruikt kunnen worden. U zit niet vast aan een opzegtermijn en zou ons ook in kunnen schakelen voor een bepaalde periode. Zo weet u zeker dat uw telefoontjes netjes worden afgehandeld, zonder dat u hier zelf tijd aan kwijt bent. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen. Onze telefoonservice, die 24 uur per dag in te zetten is, staat altijd voor u klaar.

Direct Contact

085 27 31 111