Twee weken gratis proberen

Scherpe gesprekstarieven

24/7 beantwoording

Geen opzegtermijn

AVG-proof

Telefoonservice makelaardij

Een professionele telefoonservice voor de makelaardij

Als u een eigen makelaardij heeft, dan is dat hard werken. U bent veel op pad, heeft veel klanten die u moet helpen en zult daardoor niet altijd de tijd hebben om de telefoon op te nemen. Is het dan verstandig om hier iemand voor in vaste dienst te nemen? Bij Bofa Telefoondiensten denken wij dat het beter is om hier onze service voor in te schakelen. Bij bieden namelijk een telefoonservice voor makelaardij aan, waarbij wij voor u de telefoon aannemen. Zo kunt u zich gewoon richten op uw werk, zonder dat u hoeft te vrezen dat u ooit een belangrijk telefoontje gaat missen. Wij nemen de telefoon vriendelijk en professioneel voor u op.

De telefoondienst voor makelaardij

Met een telefoonservice voor makelaardij maakt u het uzelf een stuk makkelijker. We kunnen u namelijk al het inkomend telefoonverkeer uit handen nemen. We hebben ruim twintig jaar ervaring met het beantwoorden van de telefoon en doen dit ook graag voor u. We kunnen bij het opnemen van een telefoontje dan de contactgegevens van de beller voor u noteren, maar ook meer diensten verrichten. Zo zouden wij bijvoorbeeld al afspraken voor u kunnen maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij op dit gebied te bieden hebben, of kijken welke afspraken wij met u kunnen maken? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Een telefoondienst voor makelaardij inschakelen

Wilt u meer weten over hoe onze dienst precies werkt, of hier een voorbeeld van krijgen? Dan raden wij u aan om eens ons contactformulier in te vullen. U krijgt dan in de mail een proefbericht dat door onze medewerkers is ingesproken. U kunt ook gebruik maken van onze twee weken durende proefperiode. Of toch liever iets langer proberen? U kunt ook een maand gebruik maken van onze dienst, op basis van No Cure No Pay.

Direct Contact

085 27 31 111