Twee weken gratis proberen

Scherpe gesprekstarieven

24/7 beantwoording

Geen opzegtermijn

AVG-proof

Telefoonservice

 

Heeft u een eigen bedrijf? En wordt u vaak gestoord door een telefoon die op een ongelegen moment komt? Maar heeft u het idee dat een telefoonservice duur is? Maak dan zeker kennis met de telefoonservices van Bofa. Wij weten namelijk uit ervaring dat onze teleservices geld opleveren voor onze klanten.

Optimaliseer uw omzet met een telefoonservice

Zonder telefoonservice gaat waardevolle informatie, maar gaan ook potentiële klanten, verloren en dat kost omzet. Niemand kan altijd bereikbaar zijn. Zeker niet wanneer u een beroep hebt waarin behandelingen en afspraken vaak voorkomen. U wilt uw klanten de aandacht en tijd geven die deze verdient, maar wilt ook geen nieuwe klanten mislopen. Dat is waar de telefoonservice van Bofa de oplossing voor is.

Dankzij onze professionele telefoonservice, bent u veel beter bereikbaar. U kunt zich focussen op het halen van deadlines, het afronden van projecten, het behandelen van cliënten en natuurlijk de afspraak die u gemaakt heeft.

Ervaren medewerkers voor uw telefoonservice

Agendabeheer in fysiomanager of intramed

Met de telefoonservice van Bofa hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een belangrijk telefoontje mist. Onze ervaren en getrainde medewerkers nemen uw inkomende telefoonverkeer aan volgens uw eigen en wensen. Uw klant zal niet merken dat hij of zij een telefonist op afstand aan de telefoon heeft.

Telefoonservice gratis twee weken uitproberen?

Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid gratis en vrijblijvend onze telefoonservice uit te proberen. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is onderstaand uw gegevens invullen en wij nemen contact met u op! Uiteraard mag u ons ook bellen op 085 27 31 111

Direct Contact

085 27 31 111