WhatsApp Business voor u en uw personeel

WhatsApp en WhatsApp groepen met collega's zorgen dat zakelijk én privé veel met elkaar mengt. Het is natuurlijk eenvoudig om snel antwoord te krijgen en betrokken te blijven bij de zaak, maar het legt ook een onnodige claim op het privé leven. Met onze WhatsApp Business nummers kunt u zakelijk én privé beter scheiden.

WhatsApp Business voor u en uw personeel

Met de opkomende technologie is zakelijk en privé steeds moeilijker te onderscheiden van elkaar. We willen graag bereikbaar zijn en geven daarom ons GSM nummer. Dit is goed voor de binding, maar zorgt ook voor een vervaging van de lijn tussen privé en zakelijk.

Alleen bereikbaar via WhatsApp wanneer u dat wilt

Herkent u de wens dat u graag via WhatsApp bereikbaar wilt blijven voor uw klanten, maar dat u ook op sommige momenten uw WhatsApp voor zakelijke relaties wilt uitzetten?

Met onze nieuwe dienst bieden wij u de oplossing én niet alleen voor uzelf, maar ook voor al uw personeelsleden die geen telefoon van de zaak nodig hebben om bereikbaar te zijn via WhatsApp.

Niet gestoord worden op vrije dagen

WhatsApp wordt ook wel gekscherend het nieuwe mailen genoemd. Want je stuurt een snel appje, en krijgt vaak sneller een reactie dan via de mail. Ideaal om snel antwoord op je vragen te krijgen.

Veel bedrijven zorgen dus ook voor een WhatsApp groepje met de collega’s en collega’s onderling appen er ook flink op los. Maar heeft u wel eens stil gestaan bij de vraag wat zij hiervan vinden? Zij ontvangen namelijk ook op hun vrije dagen werk gerelateerde informatie en zijn dus eigenlijk nooit echt vrij. Terwijl dit heel belangrijk is voor het werkplezier en de effectiviteit van het werk.

Vanaf 2,50 per nummer per maand

Via onze Business WhatsApp telefoonnummers kunt u veel beter de zakelijke- en privé communicatie scheiden en kunt u bijvoorbeeld bepalen of u meldingen aan of uitzet wanneer u berichten leest of beantwoord. Vanaf 2,50 per nummer per maand kunnen u en uw personeelsleden onbeperkt zakelijk berichten sturen en WhatsApp bellen.

Indien gewenst kunnen wij u ook helpen bij de installatie van de Business WhatsApp. Lijkt het u interessant? Vraag dan nu nog een zakelijk WhatsApp nummer aan.

Meer informatie over Business WhatsApp

Lijkt het u interessant om te starten met een Business WhatsApp telefoonnummer? En wilt u graag meer weten? Vul dan onderstaand uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Business WhatsApp

Automatische berichten instellen

Zakelijk & privé beter scheiden

Onbeperkt gratis berichten sturen

Geen tweede simkaart nodig

Zet je gelezen notificaties uit

Ideaal voor WhatsApp groepen

Onbeperkt gratis WhatsApp bellen

Regie over uw eigen bereikbaarheid

Meer rust in uw werkzaamheden